باقلوا

باقلوا شیرینی محبوب و سنتی ایرانی است که در برخی استان ها مانند استان قزوین به عنوان نوعی شیرینی سنتی و بومی تهیه و طبخ می شود. مردم استان یزد نیز گونه ی دیگری از این شیرینی را (لوز پسته، لوز بادامی یا بیدمشک، لوز نارگیلی، لوز مخلوط دورنگ و لوز ترحیمی) به عنوان شیرینی سنتی دیار خود تهیه و طبخ می کنند که به باقلوای یزد شهرت دارد. خوراکی مطبوع، لذیذ، محبوب و دوست داشتنی که با صرف زمان، صبر و سلیقه ی کدبانوهای ایرانی، به راحتی می توان آن را در منزل تهیه کرد و از طعم و مزه ی خانگی این شیرینی سنتی، لذتی شگرف برد. در استان یزد هنرمندان آشپزی با استفاده از زرده ی تخم مرغ، روغن، بکینگ پودر، کره، نمک، گلاب، آردسفید، شکر، آب، پودر پسته، پودر بادام، هل و پودر قند به طبخ باقلوای مخصوص استان شان می پردازند.